Hoteller i Sungailiat: få de bedste Sungailiat hoteltilbud med billige priser. Ingen reservationsgebyrer. Du betaler for det hotelværelse i Sungailiat ved udtjekning. Afgiftsfri afbestilling.

USD
Sungailiat hotelreservation: check tilgængelighed og værelsespriser
2024-03-30

2024-03-31


Alder på børn:
Annullér
OK

Maksimal periode for booking er 30 dage. Indsæt venligst alternative datoer.

Hoteller & lejligheder i Sungailiat, alle indkvarteringer i Sungailiat

4-stjernede hoteller i Sungailiat

Alle 4 stjerner hoteller »

  • Tanjung Pesona Beach Resort & Spa Sungailiat foto

    Tanjung Pesona Beach Resort & Spa Sungailiat

    Tanjung Pesona Beach Resort & Spa Sungailiat har en beliggenhed på 0,2 km fra havet og tilbyder 100 værelser samt en tennisbane, jacuzzi og en restaurant. Tanjung Pesona Beach Resort & Spa er et…

3-stjernede hoteller i Sungailiat

Alle 3 stjerner hoteller »

  • Novilla Boutique Resort Sungailiat foto

    Novilla Boutique Resort Sungailiat

    Novilla Boutique Resort ligger i Sungailiat, 2,2 km fra Pagoda Nusantara, og byder på en udendørs pool. Det har klimatiserede værelser roomservice, lufthavnstransport og 24 timers security.

2-stjernede hoteller i Sungailiat

Alle 2 stjerner hoteller »

  • Oyo 1148 Pelangi Hotel New Teluk Uber Sungailiat foto

    Oyo 1148 Pelangi Hotel New Teluk Uber Sungailiat

    Oyo 1148 Pelangi Hotel New Teluk Uber er tildelt 2 stjerner, og tilbyder gæsterne gratis parkering og bagageopbevaring. Der er døgnåben reception, rengøring og avisservice til rådighed på stedet.

  • Guest House Sutos Sungailiat foto

    Guest House Sutos Sungailiat

    Guest House Sutos er et 2-stjernet hotel 2 km fra Tukik Babel Sea Turtle Hatchery og 2,1 km fra Pantai matras sungai liat. Overnatningsstedet byder på 40 gæsteværelser, som er indrettet med et mini…

Vi tilbyder 7 hoteller i Sungailiat Indonesien med lave priser og rabatter. Vores booking system giver billige og luksushoteller i Sungailiat, vandrerhjem, moteller, B&B og budget Sungailiat hoteller og indkvartering. Vi har Sungailiat centrum hoteltilbud. Du kan også bestille Sungailiat lufthavnen hotel med billig pris. Vores system er sikkert og helt gratis.