hotely Tarakan: ten nejlepší hotel v Tarakan jednat o levné sazby. Žádné rezervační poplatky. Celou cenu rezervace zaplatíte při odjezdu. Zdarma zrušení rezervace.

USD
rezervace hotelů Tarakan : informace o dostupnosti a ceny pokojů
2024-04-17

2024-04-18


Věk dětí:
Zrušit
OK

Rezervaci lze provést nejdéle na 30 dní. Vyplňte prosím jiná data.

Hotely a apartmány Tarakan, všechna ubytování v Tarakan

4 hvězdičkové hotely v Tarakan

Všech 4 hvězdičkové hotely »

  • Swiss-Belhotel Tarakan fotorgafie

    Swiss-Belhotel Tarakan

    Jen kousek od Grand Tarakan Mall nabízí komfortní Swiss-Belhotel Tarakan venkovní plavecký bazén. Parks Oval Marconi je 2,2 km od Swiss-Belhotel Tarakan, zatímco Parks Oval Field je 2,1 km daleko.

3 hvězdičkové hotely v Tarakan

Všech 3 hvězdičkové hotely »

  • Gajah Mada Hotel Tarakan fotorgafie

    Gajah Mada Hotel Tarakan

    Nacházející se hned u Grand Tarakan Mall, tento 3-hvězdičkový Gajah Mada Hotel Tarakan je vzdálen 10 minut jízdy od Taman Berlabuh.

  • Hotel D' Calia Tarakan fotorgafie

    Hotel D' Calia Tarakan

    Tento 3-hvězdičkový Hotel D' Calia Tarakan se nachází 20 minut chůze od Museum Rumah Bundar Tarakan a je blízko Grand Tarakan Mall. Ubytování poskytuje 45 pokojů vybavených osobním sejfem, pohovkou…

  • D Calia Tarakan Hotel fotorgafie

    D Calia Tarakan Hotel

    Nachází se 5 minut jízdy od Masjid Darul Istiqomah a blízko Grand Tarakan Mall. Mangrove Forest je méně než 1,5 km daleko.

2 hvězdičkové hotely v Tarakan

Všech 2 hvězdičkové hotely »

Nabízíme 21 hotely v blízkosti v Tarakan Indonésie s nízkými cenami a slevami. Náš rezervační systém nabízí levné a luxusní hotely v blízkosti v Tarakan, hotely, motely, B&B a cenově dostupné hotely a ubytování v Tarakan. Máme nabídky hotelu v centru Tarakan. Můžete si také rezervovat Tarakan hotel v letiště za levné ceny. Náš systém je bezpečný a zcela zdarma.