hotely Kediri (East Java): ten nejlepší hotel v Kediri (East Java) jednat o levné sazby. Žádné rezervační poplatky. Celou cenu rezervace zaplatíte při odjezdu. Zdarma zrušení rezervace.

USD
rezervace hotelů Kediri (East Java) : informace o dostupnosti a ceny pokojů
2024-03-29

2024-03-30


Věk dětí:
Zrušit
OK

Rezervaci lze provést nejdéle na 30 dní. Vyplňte prosím jiná data.

Hotely a apartmány Kediri (East Java), všechna ubytování v Kediri (East Java)

3 hvězdičkové hotely v Kediri (East Java)

Všech 3 hvězdičkové hotely »

  • Grand Surya Hotel Kediri Kediri  fotorgafie

    Grand Surya Hotel Kediri Kediri

    Situovaný poblíž Area Klenteng, 3-hvězdičkový Grand Surya Hotel Kediri Kediri obsahuje venkovní plavecký bazén a bar. Kongresové centrum Sasana Krida Kencana je 5 minut jízdy, a Golden Swalayan dan…

  • Favehotel Kediri Kediri  fotorgafie

    Favehotel Kediri Kediri

    Featuring a cash machine and a lift, the 3-star Favehotel Kediri Kediri sits within 5 minutes' walk of Simpang Lima Gumul Monument. The hotel has an outdoor pool as well as luggage storage and a…

  • Bukit Daun Hotel And Resort Kediri  fotorgafie

    Bukit Daun Hotel And Resort Kediri

    3-hvězdičkový Bukit Daun Hotel & Resort Kediri s plaveckým bazénem má 74 klimatizovaný pokojů. Ubytování je 4 km daleko od Petilasan Pamuksan Sri Aji Joyoboyo a 4,4 km od Jembatan Lama Kota Kediri.

  • Hotel Merdeka Kediri Kediri

  • Citihub Hotel @Kediri Kediri

2 hvězdičkové hotely v Kediri (East Java)

Všech 2 hvězdičkové hotely »

Nabízíme 44 hotely v blízkosti v Kediri (East Java) Indonésie s nízkými cenami a slevami. Náš rezervační systém nabízí levné a luxusní hotely v blízkosti v Kediri (East Java), hotely, motely, B&B a cenově dostupné hotely a ubytování v Kediri (East Java). Máme nabídky hotelu v centru Kediri (East Java). Můžete si také rezervovat Kediri (East Java) hotel v letiště za levné ceny. Náš systém je bezpečný a zcela zdarma.