hotely Carita: ten nejlepší hotel v Carita jednat o levné sazby. Žádné rezervační poplatky. Celou cenu rezervace zaplatíte při odjezdu. Zdarma zrušení rezervace.

USD
rezervace hotelů Carita : informace o dostupnosti a ceny pokojů
2024-03-30

2024-03-31


Věk dětí:
Zrušit
OK

Rezervaci lze provést nejdéle na 30 dní. Vyplňte prosím jiná data.

Hotely a apartmány Carita, všechna ubytování v Carita

4 hvězdičkové hotely v Carita

Všech 4 hvězdičkové hotely »

  • Mutiara Carita Cottages fotorgafie

    Mutiara Carita Cottages

    Mutiara Carita Cottages nabízí ubytování 3,9 km od Carita Beach a rovnou střechu k opalování, akvapark a restauraci. Ubytování je situováno 4 km od centra města Carita a 150 km od letiště Mezinarodni…

  • Hotel Coconut Island Carita - Chse Certified fotorgafie

    Hotel Coconut Island Carita - Chse Certified

    Obsahující Wi-Fi ve veřejných prostorách, Hotel Coconut Island Carita nabízí ubytování 1 km od Caringin Beach. Hotel je umístěn ve vzdálenosti 25-minutové chůze od centra města.

3 hvězdičkové hotely v Carita

Všech 3 hvězdičkové hotely »

  • Villa Stephanie Carita fotorgafie

    Villa Stephanie Carita

    3-hvězdičkový hotel Villa Stephanie Carita je situován 2 km od Karangsari Beach. Ubytování poskytuje 13 pokojů vybavených šatnou, pohovkou a ovládáním klimatizace pro příjemný pobyt ve městě Carita.

2 hvězdičkové hotely v Carita

Všech 2 hvězdičkové hotely »

  • Hotel Cindewulung Bed & Resto Carita fotorgafie

    Hotel Cindewulung Bed & Resto Carita

    Hotel Penzion Cindewulung Bed & Resto nabízí dobré ubytování ve městě Carita. Prádelna, úklid a pokojová služba a úschovna zavazadel, parkování zdarma a označené prostory pro kuřáky jsou po ruce.

  • Hotel Wira Carita fotorgafie

    Hotel Wira Carita

    Hotel Wira Carita je 2-hvězdičkový hotel, který se nachází 5 minut chůze od Carita Beach. V hotelu je také Wi-Fi zdarma ve všech pokojích.

Nabízíme 30 hotely v blízkosti v Carita Indonésie s nízkými cenami a slevami. Náš rezervační systém nabízí levné a luxusní hotely v blízkosti v Carita, hotely, motely, B&B a cenově dostupné hotely a ubytování v Carita. Máme nabídky hotelu v centru Carita. Můžete si také rezervovat Carita hotel v letiště za levné ceny. Náš systém je bezpečný a zcela zdarma."