hotely Blimbing (Bali): ten nejlepší hotel v Blimbing (Bali) jednat o levné sazby. Žádné rezervační poplatky. Celou cenu rezervace zaplatíte při odjezdu. Zdarma zrušení rezervace.

USD
rezervace hotelů Blimbing (Bali) : informace o dostupnosti a ceny pokojů
2024-03-30

2024-03-31


Věk dětí:
Zrušit
OK

Rezervaci lze provést nejdéle na 30 dní. Vyplňte prosím jiná data.

Hotely a apartmány Blimbing (Bali), všechna ubytování v Blimbing (Bali)

4 hvězdičkové hotely v Blimbing (Bali)

Všech 4 hvězdičkové hotely »

  • Clove Tree Hill Blimbing  fotorgafie

    Clove Tree Hill Blimbing

    Umístěný ve městě Blimbing, Clove Tree Hill nabízí sejf a 24-hodinovou bezpečnostní službu. Je to 3 km od Belimbing Rice Terraces a 3,1 km od Pura Dalem Desa Pakraman Kemetug.

  • Cempaka Belimbing Villa Blimbing  fotorgafie

    Cempaka Belimbing Villa Blimbing

    Méně než v 4,2 km od Tibu Sampi Waterfall Cempaka Belimbing Villa Blimbing nabízí rovnou střechu k opalování, sluneční terasu a knihovnu. Pura Puseh Lan Desa Adat Tiying Gading je méně než 4,1 km…

3 hvězdičkové hotely v Blimbing (Bali)

Všech 3 hvězdičkové hotely »

  • Sarinbuana Eco Lodge Blimbing  fotorgafie

    Sarinbuana Eco Lodge Blimbing

    Sarinbuana Eco Lodge Blimbing je vzdálen 15 minut jízdy od Jatiluwih Green Land, je zde také sejf a úschovna zavazadel. Hotel je situován ve městě Blimbing a 3 km od centra města.

Nabízíme 4 hotely v blízkosti v Blimbing (Bali) Indonésie s nízkými cenami a slevami. Náš rezervační systém nabízí levné a luxusní hotely v blízkosti v Blimbing (Bali), hotely, motely, B&B a cenově dostupné hotely a ubytování v Blimbing (Bali). Máme nabídky hotelu v centru Blimbing (Bali). Můžete si také rezervovat Blimbing (Bali) hotel v letiště za levné ceny. Náš systém je bezpečný a zcela zdarma.