hotely Bira: ten nejlepší hotel v Bira jednat o levné sazby. Žádné rezervační poplatky. Celou cenu rezervace zaplatíte při odjezdu. Zdarma zrušení rezervace.

USD
rezervace hotelů Bira : informace o dostupnosti a ceny pokojů
2024-03-29

2024-03-30


Věk dětí:
Zrušit
OK

Rezervaci lze provést nejdéle na 30 dní. Vyplňte prosím jiná data.

Hotely a apartmány Bira, všechna ubytování v Bira

4 hvězdičkové hotely v Bira

Všech 4 hvězdičkové hotely »

  • Amatoa Resort Bira fotorgafie

    Amatoa Resort Bira

    Amatoa Resort je 3-hvězdičkový hotel poskytující 7 klimatizovaný pokojů poblíž Pantai Bara Tanjung Bira Bulukumba Sulsel. Pláž Tanjung Bira a Snorkling jsou vzdáleny 20 a 25 minut chůze.

3 hvězdičkové hotely v Bira

Všech 3 hvězdičkové hotely »

  • Bara Beach Bungalows Bira fotorgafie

    Bara Beach Bungalows Bira

    Bara Beach Bungalows je 3-hvězdičkové ubytování umístěné asi 1.2 km od Tanjung Bira Beach. Součástí plážového ubytování je 9 klimatizovaných pokojů.

  • Hotel Balatoa Bira fotorgafie

    Hotel Balatoa Bira

    Plážový Hotel Balatoa je 3-hvězdičkový hotel umístěný 15 minut chůze od Tanjung Bira Beach. Ubytování zahrnuje 8 pokojů.

  • Anda Beach Hotel Bira fotorgafie

    Anda Beach Hotel Bira

    S výhledem na zahradu je Anda Beach Hotel 10 minut chůze od Pua Janggo ve městě Bira. Prádelna a čištění prádla, stejně jako parkování na soukromém parkovišti zdarma, restaurace a terasa, jsou po…

2 hvězdičkové hotely v Bira

Všech 2 hvězdičkové hotely »

Nabízíme 47 hotely v blízkosti v Bira Indonésie s nízkými cenami a slevami. Náš rezervační systém nabízí levné a luxusní hotely v blízkosti v Bira, hotely, motely, B&B a cenově dostupné hotely a ubytování v Bira. Máme nabídky hotelu v centru Bira. Můžete si také rezervovat Bira hotel v letiště za levné ceny. Náš systém je bezpečný a zcela zdarma."